Cindy/Cynthia

Cindy var en fireåring som hadde den store magen pga underernæring da Ezekiel fant henne. Hun sov hos en gammel alkoholisert onkel. Hun var helt alene i verden. Foreldrene døde i en trafikkulykke. Da Ezekiel fant Cindy gikk hun hele tiden med den lille hånda foran seg i håp om å få litt mat. Hun hadde ikke noe språk. Ezekiel og kona var rystet og vurderte å ta henne med seg hjem. Problemet var bare at de har tre barn selv som det er tøft nok å forsørge. To av mine flotte venninner sa umiddelbart at vi sponser denne lille jenta. Noe slapp tak i magen min og livet ble litt enklere igjen. Da jeg ringte Ezekiel og fortalte at jeg hadde: «Good news» begynte han å gråte og gjentok lavt mange ganger: «Yes, this was good news.»

Åh, det er gøy å drive veldedighetsarbeid!!!

Det første de gjorde var å gi henne medisiner for “deworming” og andre nødvendigheter. Hun ble skrubbet rein. I dag er magen er normal igjen. Det ble innkjøpt klær. Hun hadde ikke annet enn det hun hadde på seg. Hun er så selvhjulpen at det å kle på seg, det fikser hun selv. Hun kikket bare spørrende på Roseanne da hun ville hjelpe henne. Så ble hun innmeldt på skolen. Skoleuniform og sekk ble kjøpt inn og skoleavgift ble betalt. Ungen begynte å smile.

Hun spiser alle måltider med stort alvor og har appetitt som en arbeidskar. Hun har glemt fortiden allerede og fått en familie for bestandig. Ezekiel kaller hun baba. (pappa) De nye søsknene forguder henne og tar henne med på alt. Pauline er tvillingen hennes. Får hun noe, så skal Cindy ha akkurat det samme. I pausene på skolen er Pauline og passer på at tvillingen sin har det bra. Hun snakker kjapt flytende og er kvikk i hodet.

Nå har Ezekiel og kona ansvaret for tre egne barn, våre to felles døtre, Maureen og Mackline og altså dette lille sjarmtrollet. Henne er det Turid og Lene her hjemme de må dele ansvaret med.